Kämmenlampi part döö: Block Party Edition

DSC_1262
Kämmenlammen lampi laavun laiturilta paneerattuna

Sierra Nevadan reissun kirjaamista odotellessa välipalikka Kämmenlammen laavulta (aiemmasta visiitistä loki tässä linkissä, sis. myös ”kulkuohjeet”). Polttavimpaan kysymykseen vastaus jo nyt: ruoka riitti niin kuin oli laskettukin, ja osa oli jopa hyvää!

Lauantaina vietettiin Helsingissä Kallio Block Party -kekkereitä, ja päätimme käydä alkupäivästä vielä Kämmenlammen laavulla päiväretkellä lataamassa pattereita ennen kuin joutuu useamman tuhannen hampuusin väliin puristuksiin vailla pakopaikkaa nuorisomusiikilta. Kirveen ja kajarin kanssa sai pehmeän laskun juhlatunnelmaan.

DSC_1270
Nuuksio Block Party. Creativen kaiutinpalikka on varsin ihq

Polkaisimme matkan tällä kertaa könkeleillä, Jukalla suuntaansa vajaat 30 km ja itselläni n. 25. Keli oli julmetun nätti ja vesi passasi fillarihikoilun päälle mykket hyvin, olipa jopa hyvinkin siedettävää vielä kylpijöiden jäähdyttyäkin.

DSC_1261

DSC_1280

11830832_10153045656658017_1645427997_n

DSC_1282

Viime kerralla koitin virittää liikkeelle perinnettä hakata pölkkyyn kolikoita, mutta nyt käydessä sekä pölkky että siihen sijoittamani 2 x 10 senttiä olivat kateissa. Pistin isompaa vaihdetta silmään ja asettelin tällä kertaa myös ulkomaan rahoja pölliin hämäykseksi, nyt vieläpä sellaiseen kohtaan puuta jossa ei istuta. Hasta la victoria siempre!

DSC_1279
Trendsetteröinti vaatii jatkuvia uhrauksia

Paikalla piipahti tällä kertaa armeijan skappari joka opetti meille Youtube-musavisan, kaksikin pariskuntaa toisilla treffeillään ja arvokkaampi naishenkilö joka sai meidät tuntemaan itsemme taas nuoriksi käskemällä laittamaan kaiuttimen pois päältä. Jälleen onnistunut trippi siis myös kanssaihmisten suhteen.

Kaiutinta pitänee vielä puffata tässä lopuksi: Creativen MUVO mini näyttäisi olevan vallan tai jopa erityisen toimiva palikka päiväretkikäyttöön. Äänen voimakkuus ja laatu ovat erittäin braa (jopa bassokin toimii), ja laite on suunniteltu kestämään kaikenlaista roisketta (IP66). Laatikossa lupaillaan 10 tunnin akkua (USB-lataus), vielä en ole ennättänyt niin pitkää diskoa testata mutta useampia tunteja meni ainakin hyvin kyykähtämättä. Bluetooth-pariutuminen onnistui tuskatta ja pätkimättä ainakin Lumialla ja Sonyn Xperialla, ja kiinni saa myös 3.5 mm:n perusplugin sekä NFC-virityksen. Hintaa oli Prismassa 59 euroa, voip olla että muualla jopa vähemmän. Missä mun sponssirahat on?

Sierra Nevadasta varmaan seuraavaksi!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s