Prismalaavuntappaja: Mil-Tecin 260×180 cm laavukangas

Espanjan reissun alla innostuin varusteurheilemaan ja pomppasin aiemmasta vakiomajoitteestani Prisman puutarhapressusta kokonaan uuteen hinta- ja laatuluokkaan. Eli yli kymppiin ja jopa aika hyvään! Varustelekasta löytyi Mil-Tecin oliivinen laavukangas melko ihmismäiseen hintaan (39,99), ja härveli on toiminut suorastaan ihanasti. Kangas on vissiinkin kevyempää kuin peruspressu: koko hoito painaa vain 440 g. Pressuun verrattuna iso boonus on kiitettävä määrä erilaisia lenksuja pitkin laitoja, ja onpa sellainen laitettu vielä ”kattoonkin”, joten sillä voi virittää harjaa taloon näppärästi. Kokoa (2,6 x 1,8 m) on pykälän vähemmän kuin perussetillä eli 2×3 m -pressulla, mutta piisaa jees tämäkin.

Mukana tulee pakkauspussi, johon kangas uppoaa pieneen tilaan taittelematta eli origamisäätämistä tai särmäystä ei ole yhtään mitn, sen kun survoo mytyssä ❤ Hinnassa pääsee omilleen yllättävän nopeasti puutarhaosaston pressuihin verrattuna, sillä niillä on ollut tapana tuhoutua tai jäädä lahjoituksena yöpymispaikkaan melko tiheään tahtiin: viime vuoden sisällä ainakin 4-5 kpl niitä poistunut omasta inventaaristani.

Erilaisten lenksujen ansiosta miltekkiä saa väänneltyä helposti kiinni monenmoisiin konffiksiin, ja tuntuma on että varsinkin sen ripustelu ”leijumaan” on jotenkin helpompaa kuin peruspressulla, johtuneeko ensi-ihastuksen plasebosta vai kankaan keveydestä ja nimenomaan laavukäyttöön (eikä kukkapenkkiin niittaamiseen) suunniteltujen kiinnityslenksujen antamasta edusta. Alla muutama esimerkki, mee jo kauppaan! Anteeksi Prismalle, saunakankaat haen edelleen teiltä.

DSC_1128

Festarillekin sopii!

IMG_6079

Toimii myös purjeena

IMG_6086

Lepattamisen saa kuitenkin hyvin kuriin kun soosaa vaan lisää narua lenksuihin, joita piisaa just jees

DSC_0403

Paviaanitkin tykkää, kiinnittyy hyvin keittiöjakkaraan

DSC_1529

Harjaa vähän venytetty ”kattolenksulla” + muuten vaan perusnätti

IMG_6215

Kääriytyy ihqusti kaikenmoisen roinan päälle ja ympäri

IMG_6217

Se on siis kovin fleksiibeli

DSC_2110

Versio 2.0: pimpattu kirpputorin hyttysverkolla

Täällä pari aiempaa ulinaa laavuaiheen tiimoilta:

Kategoria(t): Laavut/teltat, Varusteet. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s