Prismalaavuntappaja: Mil-Tecin 260×180 cm laavukangas

Espanjan reissun alla innostuin varusteurheilemaan ja pomppasin aiemmasta vakiomajoitteestani Prisman puutarhapressusta kokonaan uuteen hinta- ja laatuluokkaan. Eli yli kymppiin ja jopa aika hyvään! Varustelekasta löytyi Mil-Tecin oliivinen laavukangas melko ihmismäiseen hintaan (39,99), ja härveli on toiminut suorastaan ihanasti. Kangas on vissiinkin kevyempää kuin peruspressu: koko hoito painaa vain 440 g. Pressuun verrattuna iso boonus on kiitettävä määrä erilaisia lenksuja pitkin laitoja, ja onpa sellainen laitettu vielä ”kattoonkin”, joten sillä voi virittää harjaa taloon näppärästi. Kokoa (2,6 x 1,8 m) on pykälän vähemmän kuin perussetillä eli 2×3 m -pressulla, mutta piisaa jees tämäkin.

Mukana tulee pakkauspussi, johon kangas uppoaa pieneen tilaan taittelematta eli origamisäätämistä tai särmäystä ei ole yhtään mitn, sen kun survoo mytyssä ❤ Hinnassa pääsee omilleen yllättävän nopeasti puutarhaosaston pressuihin verrattuna, sillä niillä on ollut tapana tuhoutua tai jäädä lahjoituksena yöpymispaikkaan melko tiheään tahtiin: viime vuoden sisällä ainakin 4-5 kpl niitä poistunut omasta inventaaristani.

Erilaisten lenksujen ansiosta miltekkiä saa väänneltyä helposti kiinni monenmoisiin konffiksiin, ja tuntuma on että varsinkin sen ripustelu ”leijumaan” on jotenkin helpompaa kuin peruspressulla, johtuneeko ensi-ihastuksen plasebosta vai kankaan keveydestä ja nimenomaan laavukäyttöön (eikä kukkapenkkiin niittaamiseen) suunniteltujen kiinnityslenksujen antamasta edusta. Alla muutama esimerkki, mee jo kauppaan! Anteeksi Prismalle, saunakankaat haen edelleen teiltä.

DSC_1128
Festarillekin sopii!
IMG_6079
Toimii myös purjeena
IMG_6086
Lepattamisen saa kuitenkin hyvin kuriin kun soosaa vaan lisää narua lenksuihin, joita piisaa just jees
DSC_0403
Paviaanitkin tykkää, kiinnittyy hyvin keittiöjakkaraan
DSC_1529
Harjaa vähän venytetty ”kattolenksulla” + muuten vaan perusnätti
IMG_6215
Kääriytyy ihqusti kaikenmoisen roinan päälle ja ympäri
IMG_6217
Se on siis kovin fleksiibeli
DSC_2110
Versio 2.0: pimpattu kirpputorin hyttysverkolla

Täällä pari aiempaa ulinaa laavuaiheen tiimoilta:

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s