Kämmenlammen laavu ja kolme cowboyta

P1020201
Iso Lehmälampi
Kartta2
Route

Idea:

Etelän mies (Antti) vie kaksi Oululaista Nuuksioon Kämmenlaavulle ja leipoo jotaki lantusta – Kuullostaa kiehtovalta. Alkutaival alkaa hitaasti, kun etelän mies ollut pikkujouluissa edellisenä iltana ja ei meinaa herätä puhelin soittoihin. Viimein herra suostuu vastaamaan puhelimeen ja saapuu autolle. Viina tuoksuu raikkaasti etelän miehen puhuessa ja samalla alkaa Oulu dissaaminen. No me pohjosen immeiset ei vähästä välitä vaan jatketaan marssia kohti nuuksiota. Jätetään auto vanhan porin tien varteen ja jatketaan siitä jaloin. Eka käydään katsomassa Vaakkoin majapaika, joka näyttää ihan kivalta leiriytymispaikalta. Pihassa on pari miestä jotka kannustavat ottamaan puita laavulle, koska siellä ei ole valmiiksi tehtyjä puita ja laitamme ikean pussin täyteen puita. Vaakkoilta mennään sitten Iso Lehmälammen nuotiopaikalle, joka ei näytä ollenkaan hassummalta. Tuollahan vois kesällä viettää yön ja nauttia elämästä. Sitten alkaakin reitin haasteellisin osuus: 700m matka Iso Lehmälammelta Kämmenlammelle ja totta helvetissä onnistutaan eksymäään takas tielle.. – No mennään sitten tietä pitkin sinne Kämmenlammelle. Perillä oliki tulet valmiina ja muutenkin laavu näytti olevan suosiossa. Kesällä varmasti kiva paikka, kun voi polskia lammessa ja ihailla taivaan kappaleita kaukana meistä.

P1020204
Kämmenlammen laavu osoittautui suosituksi paikaksi
P1020268
Kahvit tulelle
P1020221
Välillä taivasteltiin etelän miehen kärsimiä tappioita sysimustalla satkulla.
P1020210
Ryhmäposeeraus
P1020241
Maisemakuva laavulta
P1020227
Kokit ruu’an laitossa
P1020222
Se aikoo tehä jotaki ihmeellistä noilla sormilla.. pelottaa…
P1020219
Lanttumaistuu
P1020220
Jallu ja puukko – Vaarallinen mies.
DSC_2770
Ruokamössö paistuu
DSC_2778
Lopputulos, itse asiassa ihan herkullinen ruoka oli
P1020214
Ja sitten puutöihin
P1020240
Ruokapöytä ja love letter
P1020274
Illan pelit
DSC_2814
Notski ja pohjoisen mies

 

3 thoughts

  1. Hän ei oooooooo, oikea khaupoi, jos ompi nuin naisennäkööne iliimiselvästi!

    Yö toi lisää lunta ja kuorsaaminen (vai yleinen hölömöys?) oli karkottanut yhden joukosta. Laavulle eksyi joku yönsä kaupungissa bilettäny tyyppi suoraan omia polkujaan lähimmältä bussipysäkiltä eli Rinnekodista toikkaroiden. Raitis ilma toi aamuyöstä valjuuntuneen värin takaisin kasvoihin.
    Pois talsiessa nähtiin jutustelemaankin kerennyt hirvenmetsästäjäukko ja jahtia valvomaan tullut korppi, joka istui kuusenlatvaan ja sanoi pätevästi korp.

    -Makkara ja talvinen luonto, mikä ihana aamu!

    Liked by 2 people

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s