Metsähallitusekstra: kyborgeja ja ulinaa

Joskus viime vuonna (vai vieläkin aiemmin?) kyselin Metsähallitukselta olisiko käyttöä vapaaehtoisille roudaamaan Googlen Trekker-kameroita. Ilmeisesti ei ollut kun ei mitään vastattu. Alkuvaiheessa Trekkerillä kuvattiin yksittäisiä kohteita mallia Grand Canyon, eikä Suomi ollut edes mukana kohdemaiden listassa. Nyt tuli kuitenkin vastaan tuore Guardianin juttu alkamassa olevasta projektista, jossa kuvataan useampi tuhat kilsaa reittejä Englannissa ja Walesissa. Jokohan yksi Karhunkierros olisi listassa? Testasin Metsähallituksen Facebookissa josko vaikka siellä tärppäisi: tällä kertaa vastaus ilmestyi mutta se oli huono, eli ei ollut tiedossa vielä suunnitelmia.

trekkeri

DSC_3276
Niin juuri, Trekkerin jarrutus seis!

Kielteistä vastausta oli hyvä lähteä pari päivää myöhemmin protestoimaan oikein kadulle! Tai no metsähallituslakia siellä oikeastaan mellakoitiin mutta silti. En oikein ole selvillä onko se niin kamala kuin väitetään koska yllättäen vastakkaistakin on sanottu (jotain selostusta esim. täällä ja täällä), mutta viime aikojen uudistukset eivät ole pääsääntöisesti olleet varsinaista holtitonta karkinjakoa joten mieluummin ei kiitos ja mennään sillä vanhalla.

DSC_3275
HEI HEI HEI MIKSI TREKKER TULE EI
DSC_3265
Kaikenlaiset viirit olivat paikalla vaatimassa Trekkeriä Suomeen

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s