RRP: Näsijärven rata 21.1.2017

dsc_2660

Männäviikonloppuna kävin tsekkaamassa Hiking Travelin eli Hitin radan tuoreimman version Näsijärvellä, ja olipas se hyvä. Hitin päämaja Bikini Baari on siirretty Pispalan suunnalta Kauppiin, ja uusi lenkki toimii vallan mainiosti. Taas panostin jopa karttaan.

hittravel-rata-21-1-2017
Laita Googlemapsiin ”Hiking Travel”, tai sitten vaan kävele Särkänniemessä satamasta järveen ja katso mitä löytyy.

Väkeä piisasi, Facebookissa Hitin heppu arveli että viikonloppuna olisi ollut jopa 3000-4000 kävijää radalla. Koitin napata luistinten teroituksen (10€), mutta porukkaa oli niin paljon vuokraamassa kamoja/palloilemassa että suositeltiin tulemaan arkena. Keli oli hulppea ja radan pinta toimi 90% (95%?) loistavasti. Jotain lyhyitä rosottavia oli mutta ei kyllä kehtaa paljon itkeä, lähinnä ilosta tätä edeltäneen viikonlopun Tuusulanjärven keikan jälkeen. Eipä siinä muuta, sinne kannattaa mennä! Siilinkarilta saa hyvää makkaraa ja munkkia kodasta.

dsc_2665

dsc_2634

dsc_2661

dsc_2649

dsc_2655

dsc_2659

Sitten kun siellä radalla on käynyt on hyvä tulla pois Tampereelta, junat kulkee tunneittain.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s