Maabrändi: Salarakkaat / Georgia

20190708_114604

Viime kesänä käytiin turmelemassa Kaukasus, eli vedettiin Georgian vakiovaellusreitti Mestiasta Ushguliin (vaihtoehtoisella alulla Tsvirmin kautta). Ushgulin jälkeen napattiin vielä ekstrapäivän verran kävelyä Ushgulista Chvelpiin, ja Ushgulin jälkeisen Ison Ylämäen päälle kylvettiin sitten terveisiä kotimaasta. Tuomas kyllä kylvi niitä jo Ushguliin mutta siitä ei saa kuulemma laittaa kuvaa.

Vietäväksi levyksi oli lahjoitettu Lassila&Tikanojan toimesta Salarakkaat (single?) jossa näytti olevan nimmarit ja kaikki! Se oli itse asiassa annettu vietäväksi jo aiemmalle reissulle mutta siellä se ei sopinut kohteeseen.

Chvelpistä köröteltiin Soson kyydillä isolle kirkolle Kutaisiin, jossa on vaikka mitä siistiä näkemistä ja hieno viiniravinteli nimeltä Satsnakheli, jonka terassin aitaan on tapana jättää terveisiä (tussitkin on tarjolla talon puolesta).

Oman maan hattivatin lisäksi sain usutettua Kutaisin puistosta telttailemasta löytyneen Iranin vahvistuksenkin päin seinää, siitäkin tuli suurta taidetta.

Eikä siinä vielä kaikki! Kutaisista suunnattiin reissun lopuksi Batumin rantahässäkkään, jossa bulevardin kojusta löytyi ammattilainen tekemään hattiksen vimpan päälle.

Nyt oli kelpo sato! Hyvä joukkue, hyvä Suomi _b

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s