Maabrändityöryhmä

”Suomen maakuva ei kuitenkaan ole vain Team Finlandin, vaan kaikkien suomalaisten ja Suomen ystävien yhteinen asia. Kerro sinäkin Suomen tarinaa maailmalla!”

iloinenitavaltalainen
Lippu ilahduttaa itävaltalaista, suomalaista arveluttaa

Suomalaisuuteen kuuluu valittaminen siitä, miten synkkää Suomessa on ja jospa pääsisi pois maagiseen ulkomaahan, jossa asiat ovat kaikin puolin paremmin. Ulkomaahan päästyä on kuitenkin myös tapana heilutella Suomen lippua ja hämmästellä sitä miten tämäkin tehdään Suomessa paremmin. Suomeen on myös aina vähän ikävä, tosin sinne palattua pitää muistaa heti lentokentällä valittaa siitä miten kylmä täällä on ja yhyy kallis latte.

absurdishow raikkonenbrandi

Jollain perverssillä tavalla lipun ja suomalaisuuden esille tuominen kuuluu matkailuun, ehkä vähän samalla periaatteella kuin diabeetikoiden rannekkeet. Joku on ehkä joskus kuullut sanat  ”Muistakaa, että ulkomailla te kaikki olette Suomen lähettiläitä”. Tämä ei aina ole voittava arpa. Lippu tai useampi meillä on joka tapauksessa ollut mukana kutakuinkin kaikilla reissuilla (Virossa jätin kyllä suosiolla pois), ja itse olen pyrkinyt parilla viime rajan yli suuntautuvalla matkalla jakamaan kotimaan tuskaa musiikkilahjojen keinoin. Koska käyttistä on tuotettava (äiti odottaa päivityksiä), tuuppaan näistä ylpeistä hetkistä liikenteeseen kategorian ”Maabrändi”.  Pidät siitä tai olet kommunisti.

islantiraflalippu
”Vie mädemmät haikuutiot siihen pöytään jossa on se joku lippu”

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s