No Walk in the Woods?

Screenshot_2015-09-12-02-46-49

Nyt pahoitan mieleni! Leffahan on Nick Nolten ja Robert Redfordin vanhain vuosien hieno kiekaisu. Jotkut kritiikit väittävät, että kuvamateriaali 70-vuotiaista elokuvalegendoista tippumassa puroon ja romahtamassa punkan läpi ei ole merkkitapaus.

Päivänselväähän on että kritiikit ovat lähinnä hevonpaskaa. Taustasta sen verran että leffa perustuu Bill Brysonin kirjaan Appalachian Trailista, ja Redford on yrittänyt muokata kirjan elokuvaksi jo ainakin vuosikymmenen ajan. Nyt ois, muttei Suomessa.

Joissain kritiikeissä on tullut pykälän verran mehiä, mutta kuten aiemmin mainittu: kakkahymiö. Tämän runon haluaisin kuulla!

Ongelmaksi muodostuu enää se joudunko olemaan joku saatanan teini ja lataamaan elokuvan netistä, vai saako sitä katsoa silmillä kankaalta. Ehkä jossain välissä tulee joku levy jonka voi ostaa. Popcornin kanssa olisi parempi, muistakaa Finnkino myös meitä metsäeläkeläisiä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s