Kruunuvuoren sauna poltettu (this is why we can’t have nice things)

Viime syksyn loppupuoliskolla kävin myöhäisherännäisenä piipahtamassa Kruunuvuoren hylätyillä huviloilla, ja ilahduin suuresti paikalta löytyneestä ”yleisestä” eli vallatusta saunasta, ilmeisesti Kruunusaunana tunnetaan ainakin jossain. Paikka oli ihan loistava, kaikille avoin hylätty ja sisältä turjakkeenmusta sähkötön hirsisauna merenrannassa. Kaikille avoin siis siinä mielessä että siinä ei ollut varsinaista ovea, käytön luvallisuus ei ymmärtääkseni kuulunut perusvarustukseen. No, se sitten poltettiin joskus tammikuun ensimmäisen viikon lopuilla. Alla jokunen Facebookista ryöstetty kuva joista viattomat on mustattu en-tiedä-minkä suojelemiseksi, jos näiden käyttö on problem niin ilmoita ja lopetan.

Kruunusauna_poltetun_poltettu_8tammi2016

Käry kävi vielä tuossa 8.1.2016, joten hirveästi sitä ennen turmio ei kai ollut vieraillut.

Kruunusauna_savuaa_viela_8tammi2016

Mutta jep, siinä poistui vahvuudesta taas yksi helmi Kruunuvuoresta, tämä vieläpä sellainen jolla oli edelleen isosti käyttö-, fiilistely- ja ”kattokaa meillä on tämmönenkin juttu täällä eikä pelkästään kenkäkauppoja”-arvoa  paikallisille ja todistettavasti löylyissä pyörineille turisteillekin. Mene käräyttäjä itseesi ja tuikkaa siellä ollessasi tikkua bensaan.

Polttoraportin ohella Facebookista löytyi hieno karttakin alueesta vuodelta miekka ja kivi: sotkin siihen päivityksen saunan tilanteesta, mutta muuten tämäkin on kai ihan hyvä.

kruunuvuorikartta_ripsauna
Kartta siis vuodelta X joten aika monet siihen merkatuista jutuista on vienyt tuli ja/tai me ollaan tulevaisuus, mutta luultavasti rauniot on edelleen about noilla kohdilla

Tämän tapaiset setit kääntävät vaakaa aika paljon monilta kommenttipalstoilta tuttuun ilmiöön: ”mieti vielä ennen kun kerrot tarkan paikan”.  Tuo ärsyttää silti pirusti kun osuu omalle kohdalle, joten esittäisin yhä mieluummin ratkaisuksi tehokkaampaa poliisivaltiota ja lupaa kansalaispahoinpidellä teini jos se haisee bensalta.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s