Maabrändi: Portugali/Tony Montana

Herra mun jestas, uusi postaus! Sain kesän tohinoiden jälkeen uuden koneen tulille ja muutenkin tähdet ja vuorovedet loksahti niin kohdalleen, että selvisin vihdoin rutisemaan paikalleen viime pääsiäisen Portugalin reissun eli Rota Vicentinan Fishermen’s Trailin viimeisetkin päivät. Olikin hyvä loma myös tästä datailusta.

Portugalin reissu oli täynnä toinen toistaan hienompia rantoja, ja täytin yhdellä niistä myös maabrändivelvollisuuteni. Reitin toisena päivänä pari tuntia Vila Nova de Milfontesin jälkeen riskeerasin hengen ja raajan valtaamalla tyhjän rannan Suomelle.

tyhjaranta_peukku
Tämä on hyvä, otan tämän kiitos.
tonyzoomi
Rantareitillä oli heikosti vuoria, toivottavasti pohjolan Montana auttaa

rota_laajasuomilippukivi

sormitonyranta
Sinne se meni!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s