Saispa Suomesta: Pull Start Fire

Muistaakseni Retki-lehden Facebookissa tuli ensimmäisen kerran vastaan tämä loistava miinasytytyspala Pull Start Fire.

Kapistus näytti juurikin siltä mitä laiska retkeilijänturjake kaipaa: isoa tulta useamman minuutin ajan vaikka missä kosteudessa. Ei vuolemista, ei sytkärin tai tulitikkujen kanssa hinaamista tai puhaltelua. Nykäisee vain narusta, ja sytykemiina tuuppaa liekkiä niin kauan että pitäisi piisata. Yksi kappale tosin maksaa jotain 3-4 (tms., 14 dollaria 3-pack) euroa, mutta tuollainen olisi hyvinkin hintansa ja kuitenkin aika kepoisen painonsa väärti repussa kamalaa tai laiskaa tilannetta varten. Esimerkiksi täältä löytyy arvostelu jossa siitä tykkäillään.

Olin ihan että noitahan otan postiin monta. Mutta en sitten ottanutkaan, koska firman omilla ja (jenkki-)Amazonin sivuilla sanottiin, että ei me sinne postiteta. Kyselin perään, ja sanoivat Pull Start Firessä että Euroopan jakelu on vasta vireillä kun on niin uusi tohina.

Laitoin myös Varustelekaan kyselyä että olisiko/tulisiko: ei ollut tiedossa, kuulemma vinkataan ostoihin mutta eivät tiedä onko tämä semmoinen mitä ostot haluavat ostaa myytäväksi. Se on vähän niin kuin miina jolla laiska ihminen sytyttää notskin, joten asemointi kohti ”reservin jorma”-segmenttiä olisi minusta ihan toimiva.

Pull Start Firen tyypit sanoivat olevansa kovin raivoisasti hakemassa Euroopan levitystä, joten ehkä kohta tätä pääsee tyyppimäänkin. Siihen asti pidän peukkuja ja muistelen aikaisempia menestystarinoita siitä miten asioita pitäisi saada Suomeen:

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s