RRP: Tuusulanjärvellä on taas lunta, Näsijärveltä se on siirretty

tuusulanjarvi_7_1_2017
Tuusulanjärven rata Järvenpään puiston kohdalla  7.1.2017 n. 15:00

Retkiluistelukauden avaamisen yrittäminen johti taas tutun näyn äärelle, eli Tuusulanjärven lumidyynejä ihailemaan. Eilen eli 6.1. siellä oli vielä kuulemma ollut rata kohdillaan, mutta keli ehti kääntyä vuorokaudessa asentoon too much snow impossible. Retkiluistelua Tuusulanjärvellä -blogi näyttäisi tiedottavan jotakuinkin ajantaisaisesti radan kuosista. Nyt kun hoksasin etsiä niin Facebookissakin näyttäisi olevan jotain Tuusulanjärvi-ryhmiä, joista voisi koittaa stalkata mitäs sille radalle kulloinkin kuuluu. Majatalo Onnela näyttäisi hoitelevan yhtä pätkää ja sieltä saisi lohisoppaa kodasta +luistelukamoja vuokralle _b

Tampereelta kantautui sen sijaan tänään uutisia Näsijärven radan aukeamisesta (ja jatkojuttu siitä miten tunarit käyttävät luistelurataa kolmirivissä patsasteluun, todennäköisesti suu auki). Hiking Travelin (Hit) ylläpitämä rata kulkee tätä nykyä uutta reittiä, kun touhun tukikohta Bikini Baari siirrettiin Santalahdesta Kaupinojalle.

Parina viime keväänä luistelemaan olen päässytkin lähinnä Hitin radalle (viime kerta oli mainio!), joten pitää ottaa taas juna alle ja käydä varmistamassa kauden perinteinen yksi onnistunut suoritus.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s