Syvällä kylddyyrytimessä: Already Been in a Lake of Fire

Retkeilyharrastus pääsi pari viikkoa sitten eskaloitumaan siihen pisteeseen, että päädyin tilaamaan aiheeseen liittyvää taulua tutulta taidehepulta eli Tuomakselta. Hän ilmoitteli Facebookissa tekevänsä tilaustöitä esimes aiheen tai otsikon perusteella, joten listasin toistakymmentä asiasanaa mukaan lukien ainakin vuoret, hattivatit, Kekkonen ja Jaloviina, mahdollisesti myös Mörkö ja Muumipapan merellinen elämänvaihe.

Noin viikkoa myöhemmin vaihdoimme nyssäköitä steissillä ja galleriassani asuu nyt teos nimeltä Already Been in a Lake of Fire. Tulokseen ei voisi olla tyytyväisempi (tai kemian avustuksella joku poikkeusyksilö ehkä voisi mutta itse en veny).

23632736_10155309450488003_8434163002487258551_o
Kuva varastettu Tuomas Teeltä, siis valokuva. Itse taulu ostettu Tuomas Teeltä.

Itse olen spotannut teoksesta ainakin Kekkosen lasit, hattivatit, jallun, muumin, kengän kaltaisia asioita ja ehkä korkeuskäyrää jossain hirviön ulkonemassa. Tasoja on monia.

20171117_185703.jpg

Samanmallisia teoksia löytyy myös sekä lainattavaksi että ostettavaksi ihan valmiinakin jotta sen kun vaan kävelee sisään ja poimii, jos ei tiedä tarkalleen mitä himottaisi. Eli Arabianrannan ArT-lainaamosta löytyy vaikka mit. OTAS JO.

Samassa yhteydessä tuli napattua kyytiin myös pari kappaletta Dead Genesis -kustantamon melko tuoretta ja todella mustaa Vitsauksia-sarjakuvaa. Yksi jäi ihan itelle, toisen jätin Sipoonkorpeen luontopolun rastilootia kiertävien iloksi.

Tämä olikin jo toinen kerta kun tämän ”retkeilyblogin” laatikoissa vilahtelee Tuomaksen teoksia. Viimeksi oli kyseessä vastaavan bläkkistinen Jenny Haniver, jonka mukana matkaan tarttui myös Kaukasian reppureissausopus Vaimoksi vuorille.

Seuraava postaus on hyvin todennäköisesti oikeasti metsästä, koitan olla ihmisiksi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s