Tucktecin kalastuspaketti: saatat selvitä ilmankin

Viime vuonna tilasin Tucktecin kokoontaittuvan/taiteltavan/origamikajakin Kickstarter-kampanjasta, ja mukaan sai valita joitakin ekstroja. Otettiin tietysti kaikilla mausteilla, ja postissa saapui jossain vaiheessa myös erikseen ostettava kalastuspaketti. Sitä ei kai ole saatavilla normaalikaupasta, joten ehkäpä siitä saa keräilyharvinaisuuden.

Jos se tulee jossain vastaan ja harkitset ostamista niin tässäs vähän esittelyä. Ensimmäisessä kuvassa näkyy koko kimara poislukien toinen vavanpidike, jonka lahjoitin veks kun eihän minulla varsinaisesti ole onkeakaan.

Pakettiin sisältyy siis tämmöiset satsit:

  • 2 kpl vavanpidikkeitä/telineitä
  • Ankkuri + köysi (ja pussi niille)
  • Kupinpidike (kaljatölkki ei mahdu siihen)
  • Omituinen pingismaila, joka on kuulemma onkea pidellessä hyvä yhden käden säätämismela
  • Kokoontaittuva ämpäri
  • Yhden hihnan reppu, johon koko paketti mahtuu sisälle (hajoaa todnäk parin kerran käytöstä)

Vavanpidike eli teline pitää koota itse ainakin kahdesta liikkuvasta osista ja eksoottisista ruuveista, mutta onneksi askartelussa oli apuna metalli-Janne ja meemikortit. Koottu teline ruuvataan sitten puristimella kiinni laitaan. Vavan rännin asennon pystyy jopa valitsemaan kahdesta eri kiinnityspaikasta.

Pelkällä mato-ongella sutiessa en päässyt kalan saamisen makuun, ja kelaton vapa ei asettunut telineisiin kovinkaan optimaalisen hyvin juntalle. Vavan päädyn sai kuitenkin jumitettua suht ookoo kannen laidan alle, eikä mato-onkikaan ainakaan putoillut kyydistä.

Ankkuri ei tuntunut tarttuvan pohjaan juurikaan ja haiskahti jopa semisti hyödyttömältä.

Ankkurin kuppaisuudesta ja kuppitelineen kolon tölkkiin sopimattomuudesta huolimatta kalastuspaketti on sinänsä ihan hauska ekstra, ja ainakin itse teline ja ämpäri toimivat vallan jees. Pingismaila ei myöskään vielä tehnyt vaikutusta. Jos tämä tulee vastaan jossain ei kovin monella kympillä ja tuksuttimesta käsin kalastus kiinnostelee, niin rahan vastineeksi saa ainakin vaikuttavan kimaran roinaa. Kovin isoa setelitukkua en kyllä itse tähän laittaisi mutta en toisaalta niin harrastakaan narrailua, tiedä mitä suomujen haju tekee ihmiselle.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s