Maabrändi: Skotlanti/CatCat

Heinäkuussa ravattiin Villen kanssa Ulko-Hebrideillä kulkeva Hebridean Way, ja päästiin ihan maaliin ja kaikkea! Reitin loppukolmanneksen (etelästä pohjoiseen kulkiessa) alkutienoilla jätetään taakse etelän ja lännen rantalomamaisemat ja siirrytään Harrisin saaren itäpuolen kukkuloille. Seilebostin ja Tarbertin välinen osuus on tunnettu mm. siitä, että sitä pitkin kuljetettiin vainajia helpommin kaivettavan maan puolelle saarta. Kuulosti ihan suomalaisen humpan elinympäristöltä, ja kun maisemakin oli kohdallaan, alttari asettui Coffin Roadin varteen.

Kätkisten sijoitustontti oli erittäin priima, merinäköala ja kaikki

Paikkaan päti sama kuin muihinkin reitin maisemiin: upea katsoa mutta tuulinen oleskella. Videolta varmaankin kuuluu jotain pöhinää ja kahinaa.

Kätkä-alttarin lisäksi sinivalkoista väriä oli vähän joka puolella aina lentskarista alkaen, ja nähtiinpä myös karhu metsässä vaikka ensimmäisinä parina-kolmena päivänä ei meinannut olla edes yhtä puuta. Ei pöllömpi suomettuminen! Nyt pitäisi vielä se koko reissu saada kirjattua.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s