Hebridiläinen lomadiashow lappilaisessa kerhoillassa

Marraskuun alussa kävin jaarittelemassa ihmisiä kyyneliin saakka diaprojektorin ja mikrofonin keinoin. Helsingin Seudun Lapinkävijöiden kerhoillan alkuperäiselle puhujalle oli tullut este, joten oli aika tiristää ulos 105 diallista lomakuvia Hebrideiltä ja lähteä tuuraileen. Diashow’n pointtina oli siis esitellä ja vertailla kahta tienoon vaellusreittiä, jo vuonna 2016 talsittua Skye Trailia sekä tuoreemmaltaan tänä kesänä käytyä Hebridean Waytä. Läpiklikkailussa kesti noin tunnin verran ja tavoitteet saavutettiin vaihtelevalla menestyksellä! Lapinkävijöiden youtubeen tuutattiin myös videoversio powerpointeista (kiitokset Sirkalle): siinä ei ole selostusta ja se kestää vain 13 minuuttia, joten se on luultavasti paras olemassa oleva versio. Se on tuo yläpuolella oleva video.

Tässä jokunen aiheeseen liittyvä linkkivihje:

Bonuksena vielä esitelmää ronkkiessa löydettyjä leveitä kuvia Skyen reitin Sligachan-osuudelta:

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s